HATAY / DEFNE - Harbiye Semihe - Mehmet Karaali Ortaokulu

Abdullah ÇAPAROĞLU - Okul Müdürü

ABDULLAH ÇAPAROĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

1982 yılında Antakya´ da doğdu. İlk, orta ve lise   öğrenimini Antakya ´da tamamladıktan sonra 2004 yılında MKÜ Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulun ´ da Hatay da tamamlayıp 2008 de ilk görev yerim olan Urfa´ nın Suruç ilçesinin Bostancı  köy okulu olan Bostancı ilköğretim okuluna atandım burada 1 yıl çalıştıktan sonra Hatay/Altinözü ´nün Yarseli ilköğretim okluna geldim burada 6 yıl Beden Eğitimi Öğretmeni olarak çalıştı, daha sonra 8 ay kadar da Yarseli İmam Hatap Ortaokuluna Müdür Yetkili olarak görev yaptı.  2015 -2017 yılları arasında  Çekmece Gültepe 75.Yıl Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak  görev yaptı.2017 -2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Semihe- Mehmet Karaali Ortaokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.